Online dansles via Zoom

      Reacties uitgeschakeld voor Online dansles via Zoom

Helaas duurt de lockdown langer dan we hadden gedacht. Dit betekent dat we nog steeds geen fysieke danslessen kunnen geven. Wel hebben wij besloten om de danslessen via Zoom aan te gaan bieden! Zo kan iedereen toch thuis lekker dansen onder begeleiding van Yorinde of Roxanna.

De lessen zijn op dezelfde dagen als normaal, maar de tijden zijn aangepast. Wij hebben ervoor gekozen om de lessen 30 minuten te laten duren (m.u.v. de selectiegroepen en dance&fit) Let op, het is de bedoeling dat u of uw zoon/dochter alleen meedoet met zijn/haar eigen les(sen). Mocht uw zoon/dochter mee willen doen met een andere les, graag mailen naar info@dansstudiojustdance.nl

Graag op tijd deelnemen aan de les, zodat we meteen kunnen starten! 
Wij hopen dat iedereen gebruik maakt van de Zoomlessen en wij op een veilige afstand kunnen dansen!

Geen inlog en link via de mail gehad om deel te nemen? Mail naar info@dansstudiojustdance.nl