JUST DANCE NIEUWS DECEMBER

      Reacties uitgeschakeld voor JUST DANCE NIEUWS DECEMBER

Beste ouder(s)/verzorger(s) en dansers, 

De feestdagen staan voor de deur, dit betekent gezelligheid in de danslessen, maar ook een paar aanpassingen. 

Pakjesavond
Op donderdag 5 december is er GEEN dansles. Wij wensen iedereen een fijne pakjesavond!

Kijklessen
In de week van maandag 9 t/m vrijdag 13 december is het kijkles. Iedereen mag zijn/haar ouder(s), verzorger(s), opa(s), oma(s), broertje(s) en/of zusje(s) meenemen naar zijn/haar dansles. Tijdens deze week is het voor iedereen toegestaan om de gehele dansles te komen kijken! Zo krijgt iedereen een kijkje in onze danslessen.
Graag willen wij u dan ook vriendelijk verzoeken om NIET tijdens de reguliere lessen te blijven. In gymzaal de Wissel is er de mogelijkheid om boven te kijken. In de Meet hebben wij deze mogelijkheid helaas niet. Wij merken dat het erg onrustig is in de dansles. Daarom kunt u de eerste en laatste 10 minuten van de les blijven om te kijken. 
Voor de selectiegroepen houden wij 45 minuten kijkles. Voor selectie 1 is de kijkles van 16.00 tot 16.45 uur. Voor selectie 2 is de kijkles van 17.30 tot 18.15 uur. De lessen gaan daarna wel door.

Kerstvakantie
Op donderdag 19 december is er GEEN dansles. Vanuit de scholen worden er kerstdiners en/of schoolfeesten georganiseerd. Hierdoor is er op deze dag geen les. 
Van maandag 23 december t/m zondag 5 januari is het kerstvakantie. Er zijn in deze twee weken GEEN lessen.

Mocht uw zoon/dochter afwezig zijn tijdens een van de lessen willen wij u vragen hem/haar af te melden via info@dansstudiojustdance.nl

Wij wensen iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en dansend 2020!!!