Just Dance News

      Reacties uitgeschakeld voor Just Dance News

Zoomlessen
De meivakantie zit er alweer op. Vanaf morgen gaan de danslessen weer van start. Helaas zijn de weersvoorspellingen niet gunstig om buiten te kunnen dansen. Vandaar dat wij aankomende week onze lessen via Zoom zullen geven. Hiervoor heeft u of uw zoon/dochter nieuwe inlogcodes nodig, de vorige kunt u verwijderen. Niets ontvangen via de mail? Stuur een mail naar info@dansstudiojustdance.nl. 
Mocht het weer toch beter worden en het veld dansbaar zijn zullen wij natuurlijk onze danslessen op de ijsbaan hervatten. Houdt uw mail/facebook/instagram en onze website in de gaten. 

Vrije dagen
Donderdag 13 mei is er GEEN dansles i.v.m. Hemelvaartsdag.
Vrijdag 14 mei is er WEL dansles. 
Maandag 24 mei is er GEEN dansles i.v.m. Pinksteren.


Eindvoorstelling
Onze eindvoorstelling stond gepland op zaterdag 12 juni. Helaas zal die niet doorgaan. Wij zullen met alle groepen een dans maken en dit filmen tijdens de les. Hiervan wordt een mooie film gemaakt zodat iedereen dit thuis kan laten zien. Volgend jaar hopen wij weer een echte voorstelling in het theater te kunnen geven!

Wij hopen dat het slechte weer van korte duur is en zo snel mogelijk buiten kunnen dansen. De danslessen binnen in de zaal hervatten is helaas nog niet mogelijk. Wij hopen tijdens de volgende persconferentie meer hierover te horen.