Kaartverkoop Just Dance through your workday

      Reacties uitgeschakeld voor Kaartverkoop Just Dance through your workday

Op dit moment zijn alle leerlingen en docenten hard aan het oefenen voor onze jaarlijkse eindvoorstelling. Tijdens de show Just Dance through your workday zullen alle leerlingen hun kunsten laten zien aan familie en vrienden!

De voorstelling vindt plaats op zondag 14 juli 2024 in Stadsschouwburg Velsen in IJmuiden.

Houd er rekening mee dat de leerlingen die dag al in de ochtend aanwezig dienen te zijn (met uitzondering van de kleutergroep dinsdag 15.30 uur en kleutergroep woensdag 15.15 uur). Verdere informatie over de dag volgt nog. 

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op donderdag 30 mei om 12.00 uur. Zorg dat u op tijd bent met het bestellen van kaarten, want OP=OP.
De kaarten kosten €18,50 per stuk. Dit is inclusief €3,50 verplichte kosten van het theater. Dit betreft garderobe en een pauzedrankje. Er zijn rolstoelplekken beschikbaar, dit kunt u aangeven bij het theater mocht u hiervan gebruik willen maken. 

De kaarten zijn online te verkrijgen via www.stadsschouwburgvelsen.nl v.a. donderdag 30 mei om 12.00 uur!
De hulpmoeders hoeven GEEN kaartje voor zichzelf te kopen.

Mocht uw zoon/dochter onverhoopt niet meedoen aan de voorstelling horen wij dat graag z.s.m. Dit i.v.m. kostuums en andere zaken die aangeschaft dienen te worden.

De peutergroep op woensdag 14.30 uur doet NIET mee aan de voorstelling. Mocht u wel met uw zoon/dochter willen komen kijken naar alle andere dansers is dat natuurlijk mogelijk!
Voor deze groep zullen wij een extra kijkles inplannen.